Friday 20 August 2010

Ventainės SL turas - 3 etapas

Su Minde ir Arviu prieš varydami į Talino BC nusprendėm pasitreniruoti Ventainėje. Iš Kauno pajudėjom apie 8 ir po 2,5 valandų jau buvom Ventainėje.
Marios putojo kaip reikiant, todėl nusprendžiau takeluotis mažiausią ką turiu NP Combat 5,0 ir SB iSonic 94l. Tačiau išplaukęs supratau, kad man vis tiek per daug. Kadangi priešakyje buvo vienos svarbiausių sezono varžybų - Talino BC nusprendžiau per daug nesiplėšyt ir nesusitraumuoti, dėl to per daug nespaudžiau.

Pirma plaukimą dar ir į startą pavėlavau. Po to kritau prie daugumos ženklų, o į galinę kojakilpę lipau tik vienu halsu nes kitu buvo per baisu - atplaukiau vienas iš paskutinių.
Antrą plaukimą nus prendžiau 'paspausti', tačiau gavosi dar blogiau. Į startą lėkiau pirmas ir būčiau sustartavęs idealiai, bet nepastebėjau vienos bangos ir išlėkiau į orą likus 10 metrų iki starto linijos. Startuoti apsimokėjo palei katerį. Plaukėm '8' - 3 kart imam 1 ženklą - 2 kart antrą. Prie pirmo ženklo sugebėjau nugriūti 6 kartus - 3 katapultos likus 10 metrų iki ženklo - 3 paprasti nugriuvimai posūkio metu. Didžiausia nesėkmė buvo kai 2-trą kart imant 2 ženklą nuo lentos atsisuko šarnyras ir aš likau tik su bure rankose, o lenta nuplaukė tolyn. Paleidau burę ir kokį 100 metrų plaukte vijausi lentą. Tada grįžau atgal, prisisegiau burę ir baigiau plaukt distanciją.

Po pertraukos man pradejo geriau sektis - prisiminiau kaip reikia plaukti slalomą, nes paskutinį SL kartą plaukiau prieš 3mėnesius. Visus 3 plaukimus startavau 1. Posūkiai irgi ėmė geriau gautis, o greitis irgi pagerėjo.

Po plaukimų greitai susidėjom inventorių ir pajudėjom Kauno, o vėliau ir Talino link.

No comments:

Post a Comment