Monday 16 August 2010

Allegro Deski Cup

Trečiadienį vakare man paskambino Moliušio šeimos atstovas ir pasiūlė važiuot į Lenkiją į varžybas. Paklausiau,
- kada?
sako,
-po valandos

-gerai.

Tada greitai susikroviau daiktus ir išsiaiškinau, kad ten Allegro Deski Cup varžybos.
Po valandos atvažiavo Arvis LTU789 ir Andrius LTU153, paėmė mane su daiktais ir inventoriumi ir nuvažiavom visko krauti į namelį. Ten atvažiavo ir Minde LTU646. Inventorių sumetėm į namelį, daiktus į mašiną ir pajudėjom Hel pusiasalio link.
Ten atvažiavom apie 8,30 Lenkijos laiku, tada numigom, o po to apsistojom kempinge 'Solar' - jame ir vyks varžybos.
Kol išsikrovėm visus daiktus, pasistatėm namelį ir pavalgėm vėjas pradėjo kilti. Neskubėdami susitakelavome bures, pasiruošėm lentas ir šokom į vandenį. Besitreniruodami sutikom ir porą lenkų. Labai gerai plaukė Andrius su SB 158 lenta - ir kampą turi ir greitis geras. Pūtė apie 7-9m/s. Viskas būtų buvę gerai tik, grįžtant į krantą, plaukdamas apie 500m nuo kranto užplaukiau ant seklumos, dėjau katapultą ir sudaužiau lentą(tai pastebėjau tik kitą rytą).

Taigi ryte iš pradžių lentą džiovinau, po to nesėkmingai bandžiau remontuoti. Taigi teko plaukti su Andriaus SB 158(jis pasiėmė savo Gaastra Vapor). Vos spėjau į startą. Startavau kaip ir visi - dešiniu, vienintelis Moliušis startavo kairiu. Po starto mane uždengė keli lenkai su POL25 priešaky (tas pats būdavo visus plaukimus).
158 lenta neplaukė, vairas žoles gaudė, burė vis bandė vandenyje atsigaivinti, o galva atostogavo kažkur tarp Sardinijos ir Havajų. Visa tai neblogai atsispindėjo rezultate - po 4 pirmos dienos plaukimų buvau tik 25. Tikėjausi, kad pavyks atsigriebti per kitas dienas, bet vėjas mastė kitaip. Nei šeštadienį nei sekmadienį varžybų metu vėjas nepūtė. Dienomis miegojom ir chilinom, vakarais eidavom į beachparty.

Nepaisant to, kad maliau š... apdovanojimą vistiek gavau - buvau 1 iš 2 dalyvių U17 įskaitoje.
Geriausiai iš lietuvių suplaukė Andrius LTU153, o daugiausiai prizų gavo Arvis LTU 789(2-GMasteriuose, 3-Masteriuose)

Buvo pusėtina treniruotė prieš BC Estijoje. Jeigu ten bus internetas bandysiu aprašymus į savo blogą talpinti kaip įmanoma dažniau.

No comments:

Post a Comment