Friday 20 August 2010

Baltic Cup Tallinn

Penktadienis

Lietuvių komanda:
Arvis LTU789
Andrius LTU153
Mindė LTU646
Mantas LTU13
Gedas LTU76
Arnas LTU797
ir AŠ
Per vairininkų susirinkimą organizatorius Erno pasakė kalbą, supažindino su teisėjais, padėkojo rėmėjams ir pasakė, kad sekantis pranešimas bus po dviejų valandų.
Prognozė žadėjo vėją tik nuo 5, todėl varžybų zonoje buvo ramu: kas kalbėjosi su pažįstamais, kas naršė po internetą, kiti takelavosi ir tiuningavosi inventorių.
Po to susirinkimą atidėjo dar dviem valandom, vėliau dar dviem, o galų gale pasakė, kad šiandien startų nebus, nes vėjas nenorėjo kilti.
Tada buvo pradėtos kepti dešros. Prie dešrų buvo alaus, Bakardžio, Colos, Energetinio gėrimo, vandens, duonos. Kai iškepė dešros tada ir vėjas pradėjo kilti. Du vietiniai estai nusprendė išplaukti, aš ir Arnas irgi pasekėm jų pavyzdžiu.
Greitai susitakelovom, ir aš užsidėjęs ilgą hidriaką šokau į vandenį. Vanduo buvo labai, labai, labai šaltas. Aš turėjau tik trumpus batus tai kol nubridau iki vietos, kur buvo galima pradėti plaukti galvojau, kad nušalsiu kojas. O vėjas vis dėl to pūtė per silpnai - net išglisuoti nepavyko. Pasikalbėjau su šalia plaukusiu estu - jis pasakė kad vandens temperatūra yra apie 8-9 laipsnius - aaaaaaaaaaaa.

Kadangi vėjas nepūtė, o ir vanduo nešilo, nusprendžiau grįžti į krantą.
Iki ryt.

No comments:

Post a Comment