Tuesday 28 July 2009

Atostogos III dalis Galicija

07.18
Taigi ryte teko krautis šlapią palapinę. Iš Baskų krašto nusprendėm traukti į Asturias regioną. Bet kadangi ten nieko gražaus nepamatėm, (palyginus su Baskija) nusprendėm važiuoti toliau - iki Galicijos. Nors per palydovinį žemėlapį debesų nebuvo matyt, čia lijo. Apsistojom Valdovino miestelyje, bute prie kempingo. Nuėjom į pliažą apsižiūreti ir pamatėm, kad bangų yra visai neblogų. Rytoj ryte nusprendėm plaukti (su banglente), nes vėjo nebuvo ir jo nežadėjo.
07.19
Ryte oras buvo toks pat kaip ir vakar vakare. Visi masiškai išvažinėjo iš kempingo. Pasikalbėję su vienu vokiečiu sužinojom, kad 200 km piečiau šviečia saulė. Tai nusprendėm šiek tiek pasurfint, o po to važiuoti į pietus. Kol surfinom ir čia išsigiedrijo, bet vistiek patraukėm tolyn. Deja, važiuojant toliau į pietus banga dingo, ir kai apsistojom kempinge Ancoradoiro, šiauriau Muros miesto, ji lūžo tik prie pat kranto.
07.20
Kadangi šiandien mano gimtadienis nusprendėm niekur nevažiuoti. Iš pradžių ėjom į pliažą, o vėliau pasivaikščiojome po uolėtą kyšulį netoli kempingo. Rinkom gražesnes kriaukles. Šiandien paskutinė diena prie Atlanto vandenyno. Rytoj išvažiuojam link Šveicarijos, kur žadam dar po kalnus palaipioti.

3 comments:

  1. Idomu, bet kur Ryti nuotraukos?
    Anzela

    ReplyDelete
  2. Jau dedu.
    Anksciau tai pamirsdavau, tai plaukt reikdavo, tai dar kas nors.
    Bus ir daugiau

    ReplyDelete
  3. labai idomu, aciu

    ReplyDelete